VUOKATIN TIMANTTI

Vuokatin Timantti C

Vuokatti, FI

129€ - 250€ / yö

Varausaika*
Öitä valittu
kpl
Yhteensä
Nimi*
Sähköposti*
Puhelinnumero*
Vieraiden lukumäärä*
Osoite*
Postinumero*
Kaupunki*
Lemmikit*
Lapsivarustus*
Huomioithan että tässä huoneistossa lemmikit eivät ole sallittuja.
Mikäli haluat lomailla lemmikkisi kanssa, valitse huoneistoista A, B tai C
Yhteensä

Voit myös kysyä lisätietoa tai tehdä varauksen puhelimitse 040 063 9390 tai sähköpostitse osoitteeseen info@vuokatintimantti.fi

6 vierasta

3 makuuhuonetta

Lemmikkiystävällinen

Liukuovien takana pyykkikone ja kuivauskaappi sekä säilytystilaa.
Tilavassa kylpyhuoneessa erillinen laittautumispiste.
Avara lasiseinäinen sauna 4 hengelle ajastetulla sähkökiukaalla.
Erillinen WC
Ruokapöytä (6 hlö) tiskikone, jääkaappi ja pakastin. Kahvinkeitin, leivänpaahdin, kattava astiasto (8 hlö), lapset huomioitu erikseen, monipuoliset välineet ruuanlaittoon. Tarvittaessa syöttötuoli.
58” taulutelevisio, 3-hengen sohva ja nojatuoli. Olohuoneessa viilentävä ilmalämpöpumppu.
MH1: Parisänky (160 cm), vaatekaapit MH2: Kerrossänky (2 x 80 cm), työpöytä, vaatekaappi (siivouskaappi) Parvi: Sängyt (2 x 80 cm), nojatuoli Tarvittaessa matkasänky.
Ruokapöytä + penkit (6 hlö), kaksi lepotuolia, sähkögrilli

Vuokatin Timantin neljä lomahuoneistoa (A-D) ovat pohjaratkaisultaan identtisiä (peilikuvat). Viihtyisyyttä lisää kaunis, laadukas sisustus. Huoneistot ovat kooltaan 53m2 + parvi 10m2. Tämä mahdollistaa mukavan majoittumisen jopa kuudelle hengelle, olipa kyseessä perhe tai ystäväporukka.

Keittiö ja olohuone muodostavat avaran yhtenäisen kokonaisuuden. Isosta ikkunasta avautuu näkymä luontoon, kauniiseen mäntymetsään. Kauniisti sisustettu ja 58” televisiolla varustettu olohuone tarjoaa viihtyisän ympäristön rentoutumiseen ja lempiohjelmiesi katseluun. Keittiössä on ruokapöytä kuudelle henkilölle. Tiskikone, jääkaappi, pakastin, kahvinkeitin ja leivänpaahdin varmistavat vaivattoman lomanvieton. Astiasto (kahdeksalle) on tyylikäs ja kattava. Keittiöstä löytyy monipuoliset ruuanlaittovälineet. Lapset olemme huomioineet erikseen varaamalla heille oman astiaston. Lisäksi toimitamme tarpeen vaatiessa huoneistoon matkasängyn ja syöttötuolin.

Päämakuuhuoneessa on parisänky (160 cm) ja vaatekaapit. Toisessa alakerran makuuhuoneessa on kerrossänky ja työpöytä. Parvella on kaksi sänkyä sekä nojatuoli. Huomioithan, että parvelle johtavat portaat ovat jyrkät.

Eteinen on tilava ja käytännöllinen. Liukuovien takana on säilytystilaa vaatteille ja varusteille. Siellä sijaitsevat myös pyykinpesukone ja kuivauskaappi, jotka tekevät lomasi aikaisesta pyykkihuollosta vaivatonta.

Kaunis ja toimiva kylpyhuone- ja saunaosasto muodostavat lomahuoneistomme rentouttavan keitaan. Saunan lasiseinä lisää tilan tuntua ja viihtyisyyttä. Taidokkaasti massiivipuusta valmistettu kylpyhuoneen erillinen laittautumispiste on käytännöllisyyden lisäksi ilo silmälle. Kylpyhuoneen lisäksi huoneistossa on pieni erillinen wc.

Viihtyisällä terassilla voit nauttia kauniista ympäristöstä ja yhdessäolosta. Terassilla on kuuden hengen ruokapöytä penkkeineen sekä kaksi lepotuolia. Sähkögrilli mahdollistaa ruuanlaiton ulkona.