VUOKATIN TIMANTTI

Huoneistot Vuokatissa

Vuokraa huoneisto lomaa varten Vuokatista.

Etsi huoneistoja päivämäärillä

Check In - Check Out

Vuokatin Timantti A

alk. 129€ / yö

6 vuodetta

Lemmikkiystävällinen

Vuokatin Timantti B

alk. 129€ / yö

6 vuodetta

Lemmikkiystävällinen

Vuokatin Timantti C

alk. 129€ / yö

6 vuodetta

Lemmikkiystävällinen

Vuokatin Timantti D

alk. 129€ / yö

6 vuodetta

Allergeenivapaa

Majoitus Vuokatti - loistavalta paikalta

Vuokatin Timantti tarjoaa siistin majoituksen keskeltä Vuokatin tärkeimpiä toimintoja. Ikkunamaisema voisi erehdyttää luulemaan, että majoitus on jossakin kaukana mutta näin ei ole.

Vuokatin Timantti on suunniteltu niin lyhyille mökkireissuille kuin hieman pidemmille loma-asumisille. Kysy lisää ja jätä varauspyyntö. Uskomme että viihdyt, kuten useat muut jotka täällä ovat lomaansa viettäneet.

5/5

Rauhallista joulun viettoa Vuokatin lumisissa maisemissa. Laskettelua, hiihtoa, hyvää seuraa, ruokaa ja juomaa sekä tietenkin rauhaisa, kaunis ja toimiva majoitus! Lämmin kiitos! Tänne varmasti palaamme. Nyt kohti Hämeen maisemia. Hyvää alkavaa Uutta Vuotta!

5/5

Kolmen päivän ajan seurasimme pesäpalloa Sotkamossa Tenavaleirillä. Lasten pelejä oli hauska seurata: iloa, riemua ja harmituksiakin oli, mutta sehän on vain peliä:) Viihdyimme hyvin kesäisessä Vuokatissa sekä tässä loma-asunnossa, jossa kaikki toimi hyvin.

5/5

Tulimme tänne pienellä jännityksellä, koska olen erittäin allerginen astmaatikko ja saan helposti oireita vaikka ja mistä. Siksipä sopivan majoituksen löytäminen on haaste. Täällä ei ole ollut mitään oiretta ja olen nukkunut hyvin! Olen kiitollinen ja suosittelen tätä majoitusta muillekin samasta oireesta kärsiville. Ihmiset täällä ovat todella ystävällisiä. Niin kaupassa, josta haimme avaimen, ravintola Kipossa, jossa söimme maittavat ateriat sekä ihan kaikkialla muuallakin. Kiitos loistavasta ja rauhallisesta majoituksesta!

5/5

Hieno mökki ja mahtava sijainti! Upea sää sattui myös ja mahdollisti monenlaista: laskettelua, hiihtoa, huskyajelua, moottorikelkkailua ja muuta ulkoilua. Kävimme myös kylpylässä. Ehdottomasti vierailun arvoisia paikkoja ovat Haapala BNB olutpanimoravintola ja Wanhan aseman vohvelikahvila.

5/5

Pääsiäisen kelit hellivät, tuli hiihdeltyä ja lasketeltua. Vuokatin Timantin lomahuoneisto palveli meidän neljän aikuisen ja kahden lapsen seuruetta mainiosti sekä sijainniltaan että puitteiltaan, iso kiitos!

5/5

Kiitos mahtavasta majoituksesta! Saimme viettää syysloman päätösviikonlopun lataamassa akkuja. Kelit olivat syksyiset, mutta aurinkokin vähän näyttäytyi lähtöpäivänä. Tästä on hyvä jatkaa arkeen:)

5/5

Vuokatin Timantista tuli meidän suosikki! Siistiä, puhdasta, toimivaa ja viihtyisää. Kiitos!

5/5

Ihana, aurinkoinen viikonloppuloma siskojen kanssa. Ulkoiltiin, syötiin hyvin ja rentoiltiin:) Ihanaa kevättä ja kiitos hyvistä puitteista!