VUOKATIN TIMANTTI

Vuokatin Timantti tarjoaa kauniin majoituksen, loistavan sijainnin ja rajattomat harrastusmahdollisuudet

Vuokatin Timantti tarjoaa kauniin majoituksen, loistavan sijainnin ja rajattomat harrastusmahdollisuudet

Vuokatti, tuo kaunis ja monipuolinen lomakohde Suomen sydämessä, houkuttelee matkailijoita ympäri vuoden. Talvisin Vuokatissa voi nauttia hiihtoladuista ja lumisista maisemista, kun taas kesällä tarjolla on lukuisia ulkoilumahdollisuuksia ja järvimaisemia.

Parhaan majoituksen valitseminen voi kuitenkin olla hankalaa runsaan tarjonnan vuoksi. Yksi Vuokatin helmistä lukuisien majoitusvaihtoehtojen joukosta on kuitenkin ehdottomasti Vuokatin Timantti.

Meidän majoituksessa puitteet ovat kunnossa

Kuten nimestäkin voi päätellä, Vuokatin Timantti on timantti paikallisen majoitustarjonnan joukossa.

Rakennukset ovat moderneja, tyylikkäitä ja rakkaudella rakennettuja. Tunnelma on rauhallinen ja viihtyvyyttä on lisätty tarkoin harkituilla yksityiskohdilla, kuten tauluilla.

Hyvällä maulla valitut tyylikkäät huonekalut luovat mökkeihin kauniin yleisilmeen. Laaja sekä laadukas valikoima kodinkoneita, kuten oma pyykinpesukone ja 58” taulutelevisio, tekee lomailusta sujuvaa.

Myös etätyöskentely on mahdollista nopean valokuituyhteyden ja toisessa makuuhuoneessa sijaitsevan työpöydän myötä.

Timantti lomasi tukikohtana

Nämä kyseiset Vuokatin loma-asunnot keräävät ihmisiä ympäri Suomen, aina Rovaniemeltä ja Helsingistä asti. Monet tyytyväiset lomailijat ovat todenneet, että Timantti on loistava tukikohta lomalle kuin lomalle, sillä se sijaitsee keskeisellä paikalla aivan Vuokatin ytimessä. Lampikadulla, jolla rivitalo sijaitsee, on kuitenkin rauhallista.

Lähimpään ruokakauppaan ja pitseriaan pääsee nopeasti jalan ja laskettelurinteetkin ovat alle puolen kilometrin päässä. Lenkkipoluille ja hiihtoladuille pääsee aivan asuntojen kupeesta, joten kuntoileminenkin on helppoa. Myös luonto on lähellä, sillä takaterassilta aukeaa kaunis metsämaisema.

Majoitu porukalla, perheellä tai vaikka yksin

Jokainen Timantin asunnoista koostuu kahdesta makuuhuoneesta ja parvesta. Nukkumispaikkoja on yhteensä kuusi, joten majoittumaan mahtuu myös isompi perhe. Kolme erillistä nukkumistilaa mahdollistaa yöpymisen niin ikään ystäväporukankin kanssa.

Koska asuntoja on yhteensä neljä, voivat yksityisyyttä kaipaavat varata myös itselleen omansa ja olla silti lähellä toisiaan. Lisäksi loma-asuntoihin A-C voi sovittaessa ottaa rakkaat lemmikkieläimetkin mukaan. Lemmikkiallergisille loma-asunto D on allergiavapaa valinta.

Harrastusmahdollisuuksia jokaisen makuun

Jotta lomailusta ei tulisi tylsää, Vuokatissa on tarjolla monen monia harrastusmahdollisuuksia.

Go Vuokatti järjestää aktiviteettejä aina pakohuoneesta, megazoneen, paintballiin, jousiammuntaan ja kirveenheittoon asti. Voit lukea aktiviteeteista lisää ja varata omasi: https://www.govuokatti.fi/. Suurin osa näistä sijaitsee SuperParkin yhteydessä, joka myöskin sijaitsee aivan Timantin lähellä.

Vuokatissa on myös mahdollista nostella puntteja muutamallakin eri kuntosalilla ja pelata kaikenlaisia pallopelejä, kuten tennistä, sulkapalloa ja padelia. Sählyn tai jääkiekon pelaamista varten voi varata hallin esimerkiksi Vuokatti Areenalta.

Vuokatin erikoisuutena on lisäksi mahdollisuus varata telinesali käyttöön lyhyellä varoitusajalla. Olemme itse perheeni kanssa tykänneet tästä erityisesti ja vuokranneet salin jo monena vuonna perätysten. Telinesalissa voi muun muassa voimistella ja esimerkiksi järjestää leikkimielisiä kisoja perheen, suvun tai ystävien kesken. Pääset tutustumaan telinesaliin paremmin: https://vuokatti.fi/aktiviteetti/telinesali/.

Timantti on kokemisen arvoinen majoitus

Jos suunnittelet matkaa Vuokattiin ja etsit kaunista vuokramökkiä loistavalla sijainnilla, voimme lämpimästi suositella Vuokatin Timanttia. Se tarjoaa mahtavat edellytykset nauttia lomastasi vaivattomasti ja mukavasti. Riippumatta siitä, tuletko talvella hiihtämään vai kesällä patikoimaan ja rentoutumaan, tämä mökki Vuokatissa on täydellinen tukikohta lomallesi.

Älä jää paitsi tästä timanttisesta kokemuksesta – varaa majoitukseksi ajoissa ja valmistaudu nauttimaan Vuokatin kauneudesta ja monipuolisesta tarjonnasta.

Varaa oma timanttisi täältä.

Lue muita julkaisujamme:

”Lasten kanssa Vuokatissa – parhaat aktiviteetit perheille”

”Tule tekemään etätöitä Vuokatin Timanttiin”

”Vuokraa Vuokatin Timantti loma-asunnoksesi”